Verf & Toebehoren

Rovaline is officiële Annie Sloan Stockist/verdeler.
U vind alle Annie Sloan producten in onze winkel.
Wil u weten hoe u moet te werk gaan, dan volgt u gewoon een workshop en daarna kan u gewoon aan de slag thuis op uw eigen items of meubeltjes.

CHALK PAINT™ decorative paint by Annie Sloan "The best in the world"
Met Chalk Paint™ decorative paint kun je zonder schuren, afbijtmiddel of zandstralen uw meubeltjes een nieuw leven geven. Een volledig gamma kalkverf die onderling met elkaar kan worden gemengd om zo je meubel of voorwerp een uniek karakter en look te geven.

WALL PAINT tm by Anie Sloan 

sinds kort is een topper gelanceerd!!! de Annie Sloan Wall Paint. Deze verf laat u toe om ,dekkend in 1 laag (op reeds behandelde muren) te schilderen ,zowel met kwast als rol. Ze is perfect afwasbaar . Droogt in 40min. en heeft een weing verbruik. nml. 13m2 per liter. 

De verf is te verkrijgen in 16 landelijke kleuren in 2.5L verpakking.Laat zich heel gemakkelijk verwerken waardoor uw projecten in een mum van tijd zijn afgewerkt.ZEKER EEN AANRADER!!! 

 


Annie Sloan WAX
De wax is verkrijgbaar in 4 soorten , CLEAR wax en DARK wax WHIT wax en BLACK wax
De clear wax kan gemengd worden met de kalkverf om zo een eigen kleur en structuur in het geschilderd meubel of voorwerp te brengen of neutraal worden aangebracht.
De dark wax kan vermengd worden met clear wax of neutraal worden gebruikt.

Sinds kort is het gamma van onze Annie Sloan waxen uitgebreid met de WHITE WAX en de BLACK WAX

evneens te bekomen in verpakking van 500ml en 120ml. (moet je zeker eens proberen!!!)

Annie Sloan TRANSFERLIJM 
Met deze TRANSFERLIJM kun je prachtige transfert prints maken op uw geschilderd meubel ,CANVAS , PLEXIEGLAS , STEIGEERHOUT ENZ.....helemaal niet duur en prachtige resultaten verzekerd!!

Annie Sloan CRAQUELER
Met craquelé kun je een verouderde look brengen in uw meubel.

Annie Sloan LACQUER
Word gebruikt voor begane vlakten ,tafelbladen enz....

Annie Sloan verf kwasten en wax kwasten alsook  hand made kwasten

alle kwasten van uitstekende en proffesionele kwaliteit. 

sjablonen-stencils 

Rovaline bied u een ruime keuze in sjablonen )stencils zowel voor uw meubeltjes te decoreren alsook voor muren . Vintiage stijl of modern  enz. keuze genoeg... zo kun je uw meubelstuk en unieke uitstraling geven die past in uw stiijl... NIEUW "IOD scrubbe transfers 

 

 

ontdek onze workshops

Volg een basis workshop bij Rovaline en je kan daarna meteen aan de slag om uw meubeltjes een zelf een nieuwe look te geven. Maar niet enkel meubels, ook andere items kunnen behandeld worden zonder dat die een speciale voorbehandeling moeten krijgen.

Meer informatie

Click & Deel onze pagina