Welkom bij Rovaline

Bij Rovaline kan u terecht voor het gamma Annie Sloan producten.
Met behulp van deze producten kan u uw meubels en andere materialen een nieuwe verfrissende look geven.
De Chalk Paint™ decorative paint die wordt gebruikt voor het restylen van meubels en items vind u in de Rovaline winkel. Sinds 2017 hebben wij ons gamma uitgebreid naar onze fantasch mooie scrubb transfers die op een heel gemakkelijke manier op uw meubeltjes op spiegels kunnen aangebracht worden. Alsook is er een breed assortiment decoupage afbeeldingen op rijstpapier te bekomen om u een unieke creatie te laten maken op glazen,bokalen,vazen houten decoratievoorwerpen enz.. 

Je kan bij ons ook terecht voor verschillende types van workshops zoals basislessen,transfer print , klein meubel , vazen decoreren met Chalk Paint enz... Op de workshop pagina kan u zich meteen inschrijven.(enkel via mail)
In onze workshops worden de basistechnieken aangeleerd zodat je op een heel gemakkelijke manier uw eigen meubel of ander voorwerp een nieuw leven kan geven, “een nieuwe aantrekkelijke look”. De types Workshops zijn uitgebreid geworden...zo kun je ook uw lievelingsfoto leren printen/transfereren op voorwerpen in hout,canvas,decoratiestukken,plexieglas en steigerhout...mis zeker deze leuke en interessante Workshop Decoupage-Tansfert-Print niet!!!. Ook kun je elke woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag bij ons terecht voor het volgen van de Workshop Klein Meubel. U brengt een klein meubeltje zoals een stoel,bijzet tafefeltej oe een nachtkastje mee en je pimp het op  naar eigen kleur,stijl ...natuurlijk staan wij u bij om uw creatie zo mooi mogelijk te maken.

Er is absoluut geen ervaring vereist voor het volgen van de workshops.
De workshops gaan door op de vooraf aangemelde data, hierbij zijn alle materialen, een versnaperingen en drankje inbegrepen in de prijs. Vooraf inschrijven is gewenst wan de plaatsen per workshop zijn beperkt.Ook workshops voor grotere groepen kunnen gerealiseerd worden op verplaatsing ,mits afspraak . Kom gerust eens langs voor prijsbesprekingen voor groepen vanaf 10 personen.

Kom gerust eens langs in onze winkel en ontdek ook de reeds door ons gerestylde items.
U vindt bij ons ook een leuk gamma decoratie en geschenkartikelen, dingen die echt leuk zouden zijn in uw interieur.

Heeft u nog vragen ? u hebt een oud donkerbruin meubel staan die u in een nieuw jasje wil steken ,maar je weet niet echt HOE?? Kom dan langs bij Rovaline want...

Wij staan u graag bij voor het geven van de nodige info.

Tot binnenkort bij ROVALINE
Katleen Timperman

 

 

   

Click & Deel onze pagina